Oprydning

Jeg er en af de aktive på den danske wikipedia. På det seneste er vi en lille sammenbidt gruppe, der har påtaget os at rydde op i nogle af de ting der har fået lov til at flyde alt for længe. Vi startede med døde links. Der var på den anden side af 1000 links til ting der enten var flyttede, eller helt væk. Det tog en uges tid for 6 personer at kæmpe sig igennem den stribe. Desværre er det noget af et sisyfosarbejde, for folk bliver ved med at flytte på deres ting. Nu, godt to uger efter oprydningen, er der allerede 48 artikler der skal ses efter i sømmene. Så fremover ved vi da hvad vi skal give os til, hvis vi kommer til at kede os.

Og som om det ikke var nok, så har vi et andet hængeparti. Indtil for ganske nylig, har der været alt for meget sløseri med angivelse af licens for billeder. Så nu har vi markeret alle billeder uden en struktureret licensangivelse, og så er det ellers bare at starte fra begyndelsen. Lige nu virker det som en noget upoverskuelig opgave at skulle kæmpe sig igennem 1000 billeder med tvivlsom brugsret, men vi bliver forhåbentlig færdige på et eller andet tidspunkt. Og til den tid dukker der nok en ny monumental opgave op.

Dagens humør: Argh!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860