Den nye giraf

Jeg har skiftet min gamle giraf ud med Giraffe2 wonky 3. Og selvom nomenklaturen for releaselevel lyder lidt suspekt, virker det nu fint nok. Denne udgave er blevet forsynet med support for WordPress widgets. Derudover er der kommet en betydelig større fleksibilitet i layoutet. Det vil givetvis medføre at tingene flytter sig lidt rundt, mens jeg leger med mulighederne. Bortset fra det, skulle ændringerne ikke have den store betydning for andre end mig. I det mindste ikke, når jeg får taget mig sammen til at opdatere oversættelserne.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 tanker om “Den nye giraf

  1. Pingback: giraf - Eniro

Der er lukket for kommentarer.