Forårstegn

Små knopper på et æbletræSå er det blevet forår. Vi har gået og været lidt spændte på om æbletræet nu også ville overleve. Jeg har gået og holdt øje med knopperne den sidste uges tid, og nu er der en tydelig forskel at se. Så vi må antage at plantningen foregik på det rigtige tidspunkt, og på en måde træet kunne overleve. Pæretræet er ikke kommet helt så langt. Det er også noget mere udsat, midt på græsplænen, så der går nok en uges tid eller to, før det for alvor kommer i gang.

Et andet tegn på at det er ved at være forår er græsplænen. Den blev slået første gang lige inden påske, og den er så småt ved at være klar til anden klipning. DMI siger at vejret holder de næste par dage, så den får lige lov til at blive et par dage længere.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860