Pandelamper

Pandelamper er simpelthen guds gave til menneskeheden. Det er i det mindste min erfaring, efter jeg har brugt min Tikka i godt og vel et års tid. Der er et hav af situationer, hvor det er temmeligt upraktisk at stå med en lygte i hånden. Da jeg købte den, regnede jeg mest med at den skulle bruges til nat-geocaching, men praksis er blevet en anden. Det hjælper selvfølgelig at den er så lille, at det er praktisk muligt at gå rundt med den i lommen i det daglige. Når den er lige ved hånden, viser behovet for håndfrit lys sig mange flere steder end man umiddelbart skulle tro. For eksempel, når man ligger og kravler rundt nede i bunden af bilen efter den sikring man lige har tabt. Kabinelyset rækker altså ikke ned under sædet.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860