Ølmishandling

Ingeniøren bringer en artikel om hvordan Carlsberg har fundet pÃ¥ at “optimere” produktionen af øl ved at gære urten af forskellig malt hver for sig, og sÃ¥ blande det sammen umiddelbart inden tapekolonnen. Det lyder vældigt snedigt pÃ¥ papiret, sÃ¥dan at kunne lave Just-In-Time-øl, og der kan sikkert ogsÃ¥ hentes en promille eller to pÃ¥ bundlinien ved at reducere lagerbeholdningen. Men bare tanken! Det er jo øllets svar pÃ¥ en industrielt fremstillet blended whisky. Føj for pokker siger jeg bare! Matriklen er fra og med i dag erklæret for Carlsbergfri zone.

Lad mig så hellere få en kvalitetsøl fra det lokale bryghus.

Carlsberg speeder bryggeproces på øl voldsomt op | Ingeniøren .


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/wegge/www-data/blog/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860